dimarts, 2 de juny del 2009

Eleccions al Parlament Europeu

En aquest procès d'elecció de la nostra representació al Parlament de la Unió Europea, no pocs i poques ciutadans i ciutadanes pensen en l'abstenció, tal vegada per poc interés, castic o per ignorància del que comporta Europa als espanyols, entre d'altres.
Jo amics i amigues em dirigeixc a tots i totes que penseu en l'abstenció per a dir-vos que el pròxim diumenge aniré a votar. Ho faré, no perquè pertanya a cap partit, sino, perquè aquests comissis són l'oportunitat, cada quatre anys, d'elecció dels nostres representants, del camí que durà Europa, i de infinitats de repercussions que evoca la conformació d'aquest Parlament, directa e indirectament, cap a nosaltres.

Podria nombrar-vos, les polítiques i ajudes agràries, ramaderes, educatives, comerç, inmigració, política exterior, més o menys drets laborals, i molt més. Ajudes que han contribuït al gran creixement que ha tingut Espanya en els últims anys. Així com les mesures de cada partit. Però en compte d'això, hem dirigeixc a tots i totes vosaltres per a recordar-vos que farà poc més de trenta anys aquestes oportunitats no es contemplaven en aquest país, no es podia parlar lliurement, no hi havia els drets que tenim, i molt menys elegir el futur de la nostra terra.
Per això, més que demanar-vos el vot dirigit a algun partit, et pregue que elegeixques el que tu cregues millor, i no dones l'esquena a la magnificència de la democràcia.

Sense més dil·lació, espere vore't en la taula exercint el teu dret.

Un abraç.