dilluns, 11 de maig del 2009

Concert d'Orsaxcova a Paiporta

Amics i amigues.
Ahir Orsaxcova oferirem un concert a l'Auditori Municipal de Paiporta. En la primera part del concert tinguerem la presència, com a director convidat, al compositor Ferrer Ferran. Qui en un assaig previ ens obsequià a tots els membres amb un Cd com a gratitut per poder dirigir la nostra entitat. Així dons, la segona part la va dirigir el nostre Director Musical, Rafa Doménech.
Dons bé, tot va trancorrer com de costum, el concert va agradar i desprès soparet. I que va passar al sopar, dons que els companys, que per cert, ahir tenien un humor exorbitat, entre una d'aquelles un gira el cap mirant el televisor, on estaven fent la sèrie "Aïda", i seguit es gira cap a la resta i aquests cap a mi i comencen a dir-me: FIDEL!!!
Ho feren notar tant que tot el local comença "Anda, pero si es Fidel". I açò no és tot, perquè un grup de la taula del costat també començaren fins al punt que vaig acavar firmant-los un programa del concert i fent-me unes fotos, i com no vendre'ls un Cd de l'Orquestra, els dines del qual de moment els tinc jo per "Danys i perjudicis", jejejejejeje. Ah! I una d'elles que era perruquera em va fer una oferteta per a tallar-me el pel, jejejejeje.

PDA: Gràcies Gema per defendre'm, si no fora per tu.

Un abraç a tots i totes.
Ahh!! Als del sopar, QUE CABRONS SOU COLEGUES!!!