dimarts, 28 d’abril del 2009

Fastigós Caballer és Don Nerviosisme

Don Nerviosisme, que no Don Nervi, del qual parlarem en un altre moment.
Aquest primer personatge de constitució prima, endeble, pàlid, més bé baixet. El seu rostre és calavèric, amb ulls grans i fondosos. Destaca una cabellera grassosa, bruta i poc poblada; amb veu suau i tenebrosa. Els seus dits són llargs i flacs. Quasi em recorda al personatge d'aquella saga de llibres, més tard dutes a la Gran Pantalla, que deia "El meu tresor", referint-se a un anell maligne.
Pots no conèirer-lo o pensar que les seues aparicions van lligades a èpoques passades, però quan menys ho esperes ahí està. S'apropa a tu moguent-se per les sombres, amb un caminar sigilós. Apareix en aglomeracions, en evaluacions o en moments íntims; provocan-te inseguretat, descontrol d'alguns dels teus actes, inclòs en alguns casos pot causar-te algun que altre tick que en condicions normals no tindries.
Hay Don Nerviosisme, que no semblant al Don Dinero de Gustavo Adolfo Bécquer, encara que el seu poder resideix en la teua sumissió a aquest.
Amics i amigues lluitem contra aquest personatge que ens perturva en els que podrien ser els nostres millors moments, transformant-los en mals records del passat.