dissabte, 26 de setembre del 2009

Lo poquet i bó, dues vegades bó

Desprès de les vacances, Joves Socialistes tornem amb les piles carregades per fer front una vegada més al despotisme instaurat per un Govern Local del Partit Popular a la nostra denominada ciutat, però amb infraestructures d'una aldea retrassada.
L'última del PP és organitzar unes Festes Locals, que solament em cap qualificar-les com les festes de la vergonya. No podíem fer com altres pobles, reduir els dies de festes, almenys en època de crisi, i així poder concentrar-ho tot en menys temps i ofertar així més qualitat lúdica a tots els nivells, NO!!!. Havíem de donar una excusa més als vallers i valleres per anar-se’n fora del poble una vegada més.
Així amics i amigues, mentre a pobles amb menys pressupost anual i menys de la meitat de població que el nostre, han actuat orquestres que nomenaríem de nivell, nosaltres ens conformem amb un escaló menys. Alerta, que no em posicione en contra dels grups locals que participaren a les festes, dels quals estic molt orgullós, el que em recomcou es pensar que sols actuaven perquè a l'Ajuntament els costava molt barats.
El problema de les festes ve donat per dues raons. El primer és perquè, Sí, estem en crisis econòmica, el que passa que nosaltres l'arrastrem des de ja fa uns quants anys en avant, per la incertesa econòmica on ens ha encaminat l'equip de govern local. I la segona, és perquè des de l'ajuntament no es té en compte la societat, no realitzen unes festes dedicades ni a joves, ni a xiquets, ni a majors; i molt menys, que seria lo ideal, a tots aquests grups socials en conjunt.
Amics i amigues, vos assegurem que no tardareu en sentir-nos pels carrers, donat que des de Joves Socialistes ens estem posant mans a la feina per reivindicar totes aquestes mancances que assolen el nostre municipi, i on tots aquells i aquelles que vulguen participar estaran convidats i convidades.
Omar Sala i Escrihuela, Secretari General
Joves Socialistes del País Valencià a Tavernes de la Valldigna