dissabte, 3 de gener del 2009

Any Nou


Amics i amigues.
Farà huí tres dies que hem acavat el 2008 i hem encetat un nou any, el 2009. Del 2008 puc dir que ha sigut un any a recordar, ple d'experiències. Políticament, el viure una campanya a nivell autonòmic intern, cosa que m'ha dotat de nous i molt bons i bones amics i amigues, com també d'algunes "rencilles"; ha sigut el naixement oficial de l'Agrupació de Joves Socialistes Tavernes de la Valldigna, i el meu nombrament com a Secretari General de la mateixa.
Musicalment, no em puc queixar, tinc la meua colla del Conservatori, i els amics externs, els amics del saxofon que m'ajuden i em motiven, tinc a Orsaxcova, ...
Tot i que amb lo anterior podria haber anat bé, aquest any no haguera sigut el mateix sense la meua penya, tant diferents i a la vegada tant iguals, i per això inseparables. Amics estic molt content d'aquest Cap d'Any cel·lebrat a m'ha casa, mejarem de gordos i casero, ferem el botelló en copes, i el més important tots junts. Per a mi van ser uns dies molt bons i els quals espere i sé que repetirem tots junts moltíssimes vegades.

Des d'ací a tots els meus amics, els antics i els nous, vos desssitge un
FELIÇ ANY NOU!!!

Marxa Radetzky interpretada per l'Orquestra Filarmònica de Viena baix la direcció de Daniel Barenboim al Concert d'Any Nou oferit a Viena l'1 de Gener de 2009.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

K fuerte,k fuerte me parece....tanto k ns kiers a clara y a mi y no ers capaz de poner una foto nuestra.....ya te apañarems ls dos,jejej.
Besitos
PD:a sido un muy buen año nuevo

Soy Sandreta,esa amiga k a pasad cntg el fin de año y...de la k no te acuerds,si,esa,jeje

Omar ha dit...

No haig d'enrecordar-me ni poc, jejejeejejejejje.

Les dos esteu molt presents, però lo de les fotos és fàcil, tenia que posa alguna foto que ixquera jo mitjanament bé, i eren estes dos, perquè en les següents tela.

PDA: Tenim pendent el que tu ja saps i on tu ja saps i el temps mínim que tu i jo sabem. Ahh. i Juanito ha de mirar, jajajajajaja.

Un abraç.

Mmm ha dit...

Després de que insistires tant, per fi te deixe la meva senyal d'identitat marcada a aquest blog, on entra gent de tot el món.

Res, espere que aquest any les coses vagen molt bé, parlant de tots els aspectes i que quan acabe l'any pugam dir que ha estat molt positiu, millor que el 2008.

Una abraçada

Ahhh i gràcies per l'aclaració de l'orquestra Filarmònica de Viena

Cris