dijous, 25 de desembre del 2008

BONES FESTES A TOTS!!!

Amics i amigues.
En aquests dies ens reunim, ens reunim baix un sostre al voltant d'una taula repleta de cantitats inmenses de menjar i familiars, amics, gent pròxima a nosaltres; deixant en un costat les nostres diferències, oblidant tot allò que ens pot separar agafant i recordant el que ens uneix.
Aquest dies uns ho poden cel·lebrar religiosament o no, però sent creient o agnòstic tots estarem units i passem aquests dies junts.
Es gratificant el tornar a vore aquells que estaven lluny i han tornat a casa, almenys aquests nadals. Per això vos dessitge a tots molt bons encontres, bones experiències i un feliç any nou.

Vos deixe amb dos peces que es solen interpretar en aquestes festes:
Les vores del Danubi Blau de Johann Strauss interpretat per l'Orquestra Filarmònica de Viena:

La Marxa Radentzky de Johann Strauss interpretada per l'Orquestra Filarmònica de Viena al Concert d'Any Nou del 2007 amb Zubin Metha com a director:(aquesta versió els meus amics la recordaran)

2 comentaris:

Mmm ha dit...

Hola Omar

He entrat a vore la nova entrada que has posat i m'he quedat mirant el video.

En primer lloc vullc dir que és fascinant aquest concert i que jo el veig cada any i sempre m'he preguntat una cosa, i perdona la meua ignorancia, però on estan les dones en esta Orquestra?
A par de les que puguen estar entre el public, clar.

És un dubte que sempre he tingut.

Un bes

Omar ha dit...

Cristineta, tens raó el nombre de dones en aquesta màgnifca orquestra és exageradament ínfim davant el dels homés, però si et fixes les dones ocupen les places d'alguna flauta, algun violí i viola.
Jo crec que açò és degut a la dificuktat de renovar aquestes agrupacions, donat que parlem de funcionaris, però bé estic convençut i tinc l'esperança que cada vegada serà més forta la presència de la dona en aquesta institució com en tots els llocs.

Un abraç, Omar.