dissabte, 15 de novembre del 2008

Pederàstia Infantil NO!


Uniu-vos i col·laqboreu, és cosa de tots.
Entreu en: www.lahuelladigital.blogspot.com, copieu el cartell i pengeu-lo al vostre blog.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El meu suport per aquesta iniciativa i qualsevol que es porti a terme en vers aquest assumpte. Personalment estic fent campanya des de fa uns quants anys. Aviat farà un mes que vaig engegar un blog, on a més de conèixer gent estupenda, també estic donant a conèixer aquesta realitat sobre la qual, massa vegades, pesa molta desinformació. http://forogam.blogspot.com/

Una abraçada.
Joan.

Omar ha dit...

La veritat que tens raó, aquests personatges es mouen per la desinformació i ignorància que abunda pels nostres voltants. Són gent de'aparença normal, amb familia dona fills, però en realitat es mouen en una doble vida que nosaltres i la societat no hem ni podem permetre.
Per cert he vist el teu blog i em pareix molt interessant, és més vaig a fer un linc ara mateix per a que la poca gent que entre así puga, almenys, tindre l'oportunitat de informar-se.

Un abraç amb una veu unida.

Anònim ha dit...

Gràcies Omar. Aprofito la avinentesa per a dir-te que el proper dia 27 de novembre, la presidenta de ACASI (associació contra els abusos sexuals infantils) i jo mateix, amb motiu de la presentació del meu segon llibre, donarem una xerrada en la Casa de la Cultura de Torrent, en el carrer Sagra, 17. Si pot s venir serà un plaer saludar-te i si pots fer una mica de difusió t'ho agrairé.

Una abraçada.
Joan.

Anònim ha dit...

Per cert; serà a les vuit de la tarde.